Agentie Imobiliara

CHR Imobiliare este alcatuita dintr-o echipa de consultanti imobiliari ce isi pune la dispozitia dumneavoastra serviciile pentru a lua cele mai corecte decizii de cumparare sau inchiriere a unei proprietati.

Suntem o agentie imobiliara "full service", ce ofera consultanta si solutii de intermediere imobiliara la standarde profesioniste, fiind o agentie imobiliara de top in Bucuresti. Ne bazam pe o echipa de profesionisti, dedicata, astfel incat oferim servicii imobiliare cu promptitudine si profesionalism. Dispunem de o baza de date cu proprietati imobiliare ce ofera informatii pertinente si reale, care ajuta in luarea celor mai bune decizii pe piata imobiliara. De asemenea, avem o baza de date de clienti strategici cu care colaboram, atat persoane fizice, dezvoltatori, investitori cat si agentii imobiliare de top, partenere.

 

 

Actionam pe segmentul rezidential: case, vile si apartamente atat constructii noi cat si constructii vechi, dar si pe segmentul de business, investitii: terenuri, spatii comerciale, spatii pentru birouri, cladiri industriale, hale si depozite.

Cum lucram?

Analizam ofertele proprietatilor atat din zona capitalei cat si la nivel national pentru a va prezenta oferte din piata imobiliara locala, nationala sau internationala, va punem la dispozitie un sistem interactiv pentru cautarea proprietatii fie proprietati rezidentiale precum garsoniere, apartamente, case, vile si teren-uri, sau proprietati comerciale precum  cladiri de birouri, spatii comerciale, hale industriale si depozite, terenuri agricole sau terenuri pentru dezvoltari imobiliare.

Analizam ultimile preturi la care au fost vandute proprietati la nivel local si national, evaluam zonele in functie de factori multipli precum evolutia orasului, a cartierului sau a zonei cat si perspectivele de dezvoltare a acesteia, densitatea locuitorilor, infrastructura, nivelul de poluare, punctele de interes (scoli, gradinite. zona comerciala, parcuri etc.).

Ce va putem oferi?

Oferim servicii profesioniste in ceea ce priveste consilierea imobiliara, asistenta pe parcursul incheierii actelor necesare tranzactiei, administrarea proprietatii, vizionarea proprietatilor si promovarea proprietatilor. Va stam la dispozitie cu o echipa calificata, cu experienta in domeniu, astfel aveti garantia ca imobilul tranzactionat prin noi este o investitie foarte buna.   

 

 

  •     consultanta imobiliara
  •     consultanta pentru Prima Casa
  •     consultanta pentru asigurarea imobilelor
  •     intermediere vanzare-cumparare
  •     intermediere inchirieri
  •     evaluari imobiliare
  •     asistenta juridica pentru orice tip de tranzactie
  •     studii de piata si rapoarte imobiliare
  •     amenajari si finisari


CHR Imobiliare este parte a unui puternic grup de firme compus printre altele, de companii de servicii, facilitand atsfel accesul la resursele necesare pentru a va putea reprezenta, consilia si orienta pe piata imobiliara din Romania
CHR Imobiliare ofera servicii profesioniste in ceea ce priveste consilierea imobiliara, asistenta pe parcursul incheierii actelor necesare tranzactiei, administrarea proprietatii, vizionarea proprietatilor si promovarea proprietatilor.

Adrian S
+40 (753) 58 38 68
Andrei O
+40 (753) 58 38 68
Andrei C
+40 (753) 58 38 68